top of page
Search

Aina huvitavamaks läheb! :)


Vaatan ja imestan ise ka vahel, kui suure asjaga ma seotud olen. See on nii vägev ja võimas näha kuidas inimesed saavad hüpnoosiseansilt elumuutvaid teadmisi, taipamisi ja kogemusi. Kogu vaatenurk enda elule ja iseendasse võib saada täeilikult uue suuna. Olen aastaid TTHT seansse inimestele võimaldanud ja on üks huvitav asi, mida olen täheldanud. Nimelt, kui juhatan kliendi eelmisesse ellu, siis aina tihedamini ei satu ta siin planeedil Maa elatud ellu, vaid hoopis mõnele teisele planeedile või hoopis teise reaalsusesse. Mul on olnud au tutvuda lähemalt teiste seas selliste põnevate tegelaste eludega nagu:

-          Lumeinimene, kes elas planeedil Maa.

-          Tiibadega haldjas, kelle elupaik oli küll Maal aga selliselt, et inimesed seda ei näe. Koht ise oli lopsakas, värviline ja sädelev mets, kus haldjad puuõõnsustes elasid.

-          Kristall, kes elutses planeedil, kus ta ümber olidki suuremad ja väiksemad erivärvilised kristallid.

Lisaks olen kohtunud Maa orbiidil emalaevades toimetavate olenditega ning erinevate siit lähemalt ja kaugemalt pärit tähesüsteemide elanikega.


Olen enda jaoks avastanud veel ühe huvitava asja, mida ma varem väga ei teadvustanud. Selleks on tõdemus, et kui hästi hüpnoos võib aidata leinas olevat inimest.

Viimasel ajal on minuni jõudnud mitmed sellises eluperioodis olevad inimesed. Seansile tulles on leinaja soov kohtuda lahkunud lähedasega. Nad soovivad teada, et kuidas tal seal läheb ja saada vastuseid konkreetsetele küsimustele. Olles transiseisundis on lähedasega kohtumine väga reaalne, tunnetatakse lahkunut nii mentaalselt kui ka füüsiliselt. Eriti soe oli näha, kuidas üks väga kurb klient sai lohutust kohtudes oma lahkunud koeraga. Jah, alati ei pea tegu olema inimesega :). Ta soovis väga teada, kuidas tema lahkunud sõbral läheb ja kas temaga ikka kõik korras on. Kuna ta süüdistas ennast koera surmas, siis oli tema jaoks väga oluline saada kinnitus, et loomakesega on kõik hästi. Ja selle ta ka sai.

Kõik need kohtumised on toonud inimestesse kergust ja rahu. Kust ma seda tean? Tean, sest olen ise näinud ja saanud ka hiljem tagasisidet 😊

46 views0 comments
bottom of page