top of page
Search

Minu enda kogetud TTHT seanss

Olles sügavas hüpnoosis...

...eelmises elus, mida näidati esimesena, olin ma puuoksa sarnane olevus. Elasin metsas mingis hütis (usun, et selles loos trügis vahele mu loogiline mõtlemine, mis mõningaid pilte oma äranägemist järgi loogilisemaks moonutas). Ajasin seal oma asja ja elu kulges omasoodu. Sõnumi, mille sealt kaasa sain oli see, et peaksin viibima rohkem metsas. Mets aitab mul end maandada, tõsta vibratsiooni ja ühenduda oma kõrgema teadvusega. Usun, et selle loo puhul ei olnud tegemist päriselt eelmise eluga. Vahel näidatakse meile lihtsalt mõnda stsenaariumi, et seal vajaliku sõnumi kätte saaksime.


Teisena näidatud eelmine elu oli juba midagi hoopis äkilisemat ja põnevamat. Elukohaks oli mul Nibiru ja esimeses stseenis leidsin end hõbedasest metallist suure angaari moodi olevast ruumist. Oma välimuselt olin miski huvitav olend. Mul olid jalad, mis kõverdusid mitte nagu inimesel põlvest, vaid nagu koera või hobuse tagumised jalad. Olin kondine ja kortsus tumepruuni värvi nahaga, umbes selline nagu muumiatel on. Nägu oli kitsas ja natuke nagu etteulatuva koonuga. Peale minu oli seal ruumis samasuguseid olendeid veel umbes 100. Lisaks üks kapuutsiga olend, kes siis meie pealik oli. Tunne minu sees oli selline, et teised ei ole minuga rahul ja mingi otsus minu osas saab kohe-kohe tehtud. Varsti selguski, et kogu rass on loodud selline, kes Maal hirmu ja kaost käib külvamas. Minu kuriteoks oli siis see, et mina seda teha ei soovinud ja olin oma mõtemaailma poolest nendest erinev. Karistuseks heideti mind nende seast välja ja saadeti planeedile Maa karistust kandma. Nägin kuidas oma elu viimased aastad elasingi Maal metsas ühes koopas. Mulle ei tundunud see üldse karistusena, vaid pigem mõnusa ja rahuliku paigana, kus sain olla mina ise. Sinna oma keha maha jätsingi ja edasi siirdusin eludevahelisse aega ja ruumi.


Eludevahelises maailmas kohtusin oma teejuhtidega. Neid oli kaks: üks habemega vanamees, kes sarnanes sõjamehele ja teine kapuutsiga, mille alt sain sõnumi, et tegu on peaingel Miikaeliga. Hiljem kohtusin ka oma Kõrgema Minaga, kes ilmutas end suure valge helendava olendina, seljal võimsad tiivad ja kiirgamas enneolematut tingimusteta armastust.


Peamisele küsimusele, et mis on minu elu eesmärk ja kas olen õigel teel, sain vastuseks pildi. Pildil oli kujutatud minu teraapiatuba, kus klient diivanil pikali ja mina tema kõrval istumas. Kuskilt ülevalt tuli selline väike helendav valguse pallike, mis läbi minu kliendi kehasse suundus. Sain aru, et oma hüpnoosi seanssidega olen õigel teel ja kutsun ka sind seda vägevat kogemust saama :)


169 views0 comments
bottom of page